Pladebukning

Pladebukning af plader og rør

Har du behov for pladebukning af metalplader eller rør, for eksempel i forbindelse med fremstilling af industrielle emner? Så bør du ikke gå på kompromis med dine høje kvalitetsmæssige standarder, men altid overlade opgaven til eksperterne.

Her hos JS Metal ApS har vi mange års erfaring inden for pladebuk. Vi anvender kun det mest moderne computerstyrede maskinel i forbindelse med bukning. Dette er din garanti for et holdbart resultat, der lever op til dine krav.

Vælg en moderne maskinfabrik

Udover vores store ekspertise indenfor laserskæring, har vi hos JS Metal ApS ligeledes mange års erfaring inden for pladebuk. Vi anvender kun det mest moderne computerstyrede maskinel i forbindelse med bukning, og har derudover en stab af dygtige medarbejdere med mange års erfaring indenfor pladebuk. Dette er din garanti for et holdbart resultat, der lever op til dine krav. Vi har derfor mulighed for både at laserskære og bukke materialer, således at du opnår lige præcis det produkt du ønsker.

Pladebukning – professionel præcision

Det at bukke en metalplade ud fra specifikationer er ikke nogen ukompliceret operation. Der stilles høje krav til såvel materialets kvalitet som fagpersonens erfaring og ekspertise. Hos JS Metal ApS anvender vi udelukkende de bedste kantpressere, som opererer inden for en nøjagtighed på 1/100 millimeter. Maskinerne betjenes af kompetente og rutinerede medarbejdere, hvilket giver dig garanti for et flot resultat.

Vores særdeles kvalificerede pladeteknikere står klar til at rådgive dig om alt i løbet af processen. Du kan forvente ekspertrådgivning i form af optimeringsforslag, for eksempel angående valg af design eller materiale.

Selve processen med bukning af plader foregår derved, at et pladeemne indføres mellem et over- og et underværktøj i den såkaldte kantpresser. Disse værktøjer er udformet i forhold til materialets tykkelse og den ønskede vinkel. Når de trykkes sammen, bukkes pladeemnet og formes dermed i den ønskede vinkel.

 

Hvad er bukketillæg?

Når man bukker en plade, opstår der altid en runding i vinklen – den såkaldte radius. Da det på grund af materialets tykkelse aldrig er muligt at bukke i en radius på nul, skal de materiale, der anvendes i bukket, lægges til. Dette kaldes et bukketillæg. Størrelsen på bukketillægget afhænger af materialets tykkelse og type samt den ønskede radius.

JS Metal ApS har mere end tyve års erfaring inden for bukning af stålplader og lignende emner. Vi arbejder rutinemæssigt med bukketillæg ud fra materiale, tykkelse, bukkevinkel og andre faktorer. Kontakt os for en snak om dine behov for pladebukning.

Bukning af rør i alle materialer

Vi kan også hjælpe dig med professionel bukning af rør i alle materialer og tykkelser. Vores hydrauliske 3D rørbukker åbner mulighed for bukning af kobberrør, rør i galvaniseret stål og andre metaller. Vi har flere års erfaring med rørbukning, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig.

Med 3D rørbukning kan vi bukke såvel simple som komplekse rør i materialer så som rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Kontakt os på tlf 75 80 56 56 eller mail sh@jsmetal.dk for yderligere information.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.