LaserSkæring

Laserskæring i Tørring nær Billund & Vejle

Hos JS Metal ApS tilbyder vi professionel laserskæring. Laserskæring er en utroligt effektiv, fleksibel og meget populær metode til udskæring og indgravering af metaller som aluminum, kobber og jern. Laserskæring anvendes især af plade- og metalindustrien og benyttes til alt lige fra firmabranding og promovering til forskellige industriformål. 

 

Laserskæring gør det muligt skære hurtigt, nøjagtigt og detaljeret i et utal af forskellige former. Hvad enten det drejer sig om metal i tykkelsen fra 0,5 mm til 25 mm eller kobber, messing eller galvaniseret stål, så sikrer vores lasermaskiner høj kvalitet og effektivitet. Vores omfattende maskinpark med stor kapacitet gør det muligt for os at udføre laserskæring af stort set alle metaller. 

Laserskæring – fra idé til færdigt produkt

JS Metal ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til pladebearbejdning. Med kombinationen af vores store maskinpark og vores dygtige og erfarne medarbejdere sikrer vi, at vi har kompetencerne til at levere et effektivt udført og professionelt stykke arbejde, uanset opgavens karakter. 

Som følge af vores store erfaring, yderst kompetente medarbejdere og effektive kvalitetsmaskiner kan vi tilbyde vores assistance hele vejen i processen, lige fra idé og design til skæring, bukning, svejsning og udarbejdning af det færdige produkt. 

Vores erfaring skaber tilfredse kunder

Med mere end 20 års erfaring som underleverandører har JS Metal ApS gennem tiden øget kapaciteten i både medarbejdere og maskiner. Gennem tiden har vi stiftet bekendtskab med et hav af små og store opgaver inden for alle områder af pladebearbejdning. Den store erfaring sikrer, at vi kan tilbyde høj kvalitet, effektivitet og ikke mindst tilfredse kunder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.