Laserskæring i Jylland

Professionel laserskæring i Jylland og på Sjælland

Mangler du nøjagtigt udskårne emner i hårde materialer som stål eller aluminium i Jylland? Så bør du overveje JS Metal ApS, din partner indenfor laserskæring i Jylland. Vi tilbyder kvalitetslaserskæring i metal til de helt rigtige priser, og anvender udelukkende de nyeste laserskærere. Dette er din garanti for professionel laserskæring i Jylland, uanset typen eller omfanget af din opgave.

Hvad er laserskæring?

Laserskæring er betegnelsen for en proces, som indebærer udskæring af et emne ved hjælp af en laserstråle. Til dette formål anvendes en såkaldt laserskærer, som er en CNC (Computer Numeric Control) styret maskine. En CNC styret laserskærer kan med stor præcision udskære emner fra plader i f.eks. almindeligt stål, rustfrit stål, galvaniseret stål, aluminium, kobber, messing og andre metaller.

Laserskæring i Jylland og andre steder er især udbredt inden for plade- og metalindustrien. Her benyttes metoden til f.eks. udskæring og indgravering af skilte i forbindelse med firmabranding såvel som til tungere industrielle formål – for eksempel fremstilling af emner til produktionsmaskinel.

Laserskæring – det meste er muligt

Med laserteknologien er der åbnet mange døre, og fremkommet mange muligheder for laserskæring i alle former for stål. Hvor man for blot få årtier siden udelukkende kunne udskære tynde materialer, er det i dag muligt at udskære plader der er op 30 millimeter tykke ved hjælp af laserskæring.

Hos JS Metal har vi således mulighed for at laserskære emner i alle former for stål, i tykkelser fra 0 mm og helt op til 30 mm.

CNC styret laserskærer – for det optimale resultat

CNC står får Computer Numeric Control. Til laserskæring anvendes en CNC laserskærer, som programmeres direkte fra en digital tegning. Dette kan gøres hurtigt og med imponerende præcision. En laserskærer arbejder helt uden manuel betjening, og kan skære præcist uden den store varmeudvikling.

Få den bedste pris på laserskæring hos JS Metal ApS

Som det fremgår, vil du med laserskæring kunne skære de ønskede emner ud af selv tykke metalplader hurtigt og med stor nøjagtighed. Uanset materialets type og opgavens størrelse står vi klar til at give dig et fordelagtigt tilbud på laserskæring i hele Danmark. Vi er i besiddelse af en stor maskinpark med høj kapacitet, hvilket gør det muligt for os at påtage os mange forskellige slags opgaver – og at udføre nøjagtig laserskæring af alle typer metal i forskellige tykkelser.

Kontakt os gerne for et skarpt tilbud på laserskæring via email sh@jsmetal.dk eller på telefon 75 80 56 56.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.